sadsad x
asdasd
Alışveriş Listeme Ekle
Fiyatı Düşerse Uyar

Denizler Altında Yirmi Bin Fersah 187668

Ürün barkodu: 9786054729289
%10 indirim
118,00 TL
106,20 TL

Peşin fiyatına 2 taksit

Kazancınız
:
11,80 TL
1062 Parapuan
:
1062

Yazar: Dave Eggers

İlgili Kampanyalar
{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

500 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo
Alışverişlerinizde Mağazadan Değişim
  • Açıklama
  • Yorumlar
  • Taksit
  • Ürün Sorusu Sor
  • Denizler Altında Yirmi Bin Fersah 187668

    “Siz kimsiniz?” diye sordu Pierre Amca.

    “Neredeyiz biz?”

    “Ve neden bizi burada tutuyorsunuz?”

    “Önce ilk soruyu yanıtlayayım,” dedi sakallı adam. “Bana Kaptan Nemo diyebilirsiniz. Şu anda benim keşfim olan Nautilus adlı deniz aracındasınız.”

    “Bize ne yapmayı düşünüyorsunuz?”

    “Sizi burada tutmaya niyetliyim.”

    “Sizden bizi serbest bırakmanızı talep ediyorum,” dedi Pierre Amca.

    Bunu duyan Kaptan Nemo neşesiz bir kahkaha attı.

    Jules Verne’in bu ünlü bilimkurgu klasiğini çağdaş edebiyatın en önemli yazarlarından Dave Eggers günümüze taşıyarak 14 yaşındaki Consuelo’nun gözünden yeniden anlatıyor.

    Ünlü okyanus bilimci Pierre Arronax ve ekibi, okyanuslarda terör estiren, gemileri batıran gizemli sualtı canavarını avlamak için denizlere açılır. Fakat tuhaf gerçekle yüzleşmeleri çok uzun sürmez: Deniz canavarı sandıkları şey aslında Nautilus adında bir denizaltıdır ve eşsiz zekasını tehlikeli fikirlere adamış Kaptan Nemo tarafından yönetilmektedir. Consuelo ve Arronax için asıl macera Kaptan Nemo ile tanışmalarıyla başlayacaktır.

    On kitaplık Hepsi Sana Miras  serisinin altıncı kitabında, bir Jules Verne klasiği olan Denizleri Altında Yirmi Bin Fersah'ın öyküsünü bize ünlü Amerikalı yazar ve eğitim aktivisti Dave Eggers (Müthiş Dahiden Hazin Bir Eser) anlatıyor, Fabian Negrin ise resimliyor.

    Hepsi sana miras serisi hakkında: peki ya bugünün büyük yazarları,tüm zamanların en büyük hikayelerini, sana yeniden anlatsa.

    Unutulmakta olan klasikleri, bugünün büyük yazarlarının yardımıyla çocuklarla buluşturmak. İşte Hepsi Sana Miras  serisinin amacı bu. Ünlü İtalyan yazar Alessandro Baricco'nun dünyanın dört yanındaki yazar dostlarını yardıma çağırması ile ortaya çıkmış bir "kurtarma botu". Umberto Eco'dan Jonathan Coe'ya, Dave Eggers'tan Nobel ödüllü Mario Vargas Llosa'a, günümüzün önemli yazarları birer klasik seçip, bunları sanki kendi çocuklarına anlatırmış gibi, etkileyici ama kolay anlaşılır bir dille yeniden hikayelendirdi. Üstelik zaman zaman kendi hayal güçleriyle zenginleştirmekten de kaçınmayarak. Ve yine günümüzün önemli çizerleri bu metinleri resimlediler. 

    İlişkili Ürünler
Kampanyalardan haberdar olun!

Etkinlik ve fırsatlar için e-bülten’e üye olun
Nezih ayrıcalıklarından sizde faydalanın!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.