sadsad x
asdasd
Alışveriş Listeme Ekle
Fiyatı Düşerse Uyar

Faber Castell PP Kapak Resim Defteri 35x50 cm 30 Yaprak 400136

Ürün barkodu: 8681241076119
%10 indirim
249,90 TL
224,91 TL

Peşin fiyatına 2 taksit

Kazancınız
:
24,99 TL
2249.1 Parapuan
:
2249.1

Not: Sipariş verdiğinizde ilgili ürünün stoklarımızda bulunan modelinden 1 adet gönderilecektir.

İlgili Kampanyalar
{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

500 TL ve üzeri Ücretsiz Kargo
Alışverişlerinizde Mağazadan Değişim
  • Açıklama
  • Yorumlar
  • Taksit
  • Ürün Sorusu Sor
  • Faber Castell PP Kapak Resim Defteri 35x50 cm 30 Yaprak 400136

    Faber-Castell PP Kapak Resim Defteri 35x50 cm 30 Yaprak (5075400136)

    Resim çizmenin ve boyamanın çocukların gelişimlerinde çok önemli rol oynadığı söylenirken, yaratıcı zekayı da desteklediği pek çok insan tarafından biliniyor. Resim sanatı çizme ve boyamanın dışında çocukların genel gelişimlerinde de etkin rol oynayan en faydalı aktivitelerden gibi görünüyor.

    Faber-Castell ile Çocuklarınız Yaratıcılıklarını Geliştirsin

    35x50 PP kapak resim defteri ile çocuklarınız tüm renkli hayallerini kağıda resmederken anne ve babalara da bu mutluluğu paylaşmak kalıyor. 30 yapraklı olan resim defteri kaliteli yandan spiral özelliğiyle kolay yırtılmayarak düzenli bir şekilde bir arada saklanabiliyor. PP kapak sayesinde oldukça sağlam duran resim defteri kolay deforme olmayarak taşıma konusunda da kullanıcılarını yardımcı oluyor. Oldukça nitelikli malzemenin eseri olan resim defteri, farklı renk çeşitleriyle kız, erkek tüm çocuklara hitap ederek resim defterleri kategorisi içerisinde ebevyenlerden tam not almayı başarıyor.

    Çocuklarınız Hayallerini Çizerek Büyütsün

    Cazip fiyatlardan satışa sunulan Faber-Castell PP Kapak Resim Defteri 35x50 cm ister evde ister okulda çocuklarınızın hayallerini yansıtmasına her anlamda yardımcı olurken, pek çok kalite kriteri ve rahat kullanımıyla da tüketicisine her zaman güven veriyor. Çocuklarınıza, yeğenlerinize, torunlarınıza ve tüm sevdiğiniz çocuklara büyük bir beğeniyle hediye olarak da alabileceğiniz 30 yapraklı 35x50 cm Faber-Castell PP Kapak Resim Defteri sağlık açısından gerekli niteliklere sahip.

    Faber Castell Hakkında

    1761'de Almanya'nın Nuremberg şehrinde Kaspar Faber tarafından kurulan Faber-Castell, ürettiği kaliteli ve sağlam kırtasiye ürünleriyle müşterilerini daima mutlu etmeye devam ediyor. Hemen hemen pek çok evde kolayca rastlayabileceğimiz Faber-Castell ürünler firmanın tüketici tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor. Marka yenilikçi yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesiyle okul ya da ofis araç gereçleri bakımından en büyük destekçiniz olurken, her anlamda müşteri memnuniyeti sağlamayı başarıyor.

    İlişkili Ürünler
Kampanyalardan haberdar olun!

Etkinlik ve fırsatlar için e-bülten’e üye olun
Nezih ayrıcalıklarından sizde faydalanın!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.